Video's - 13 december 2017   19:46 Teton Gravity Research zet Johnny Collinson segment uit Rogue Elements online

Door:

Oh yeah! Teton Gravity Research is met beelden aan het strooien en dit keer hebben ze Johnny Collinson in de aanbieding. Dit alles uit de film Rogue Elements die stukje bij beetje online komt en na de behind the scenes beelden wil je deze ook wel even zien!

Wanneer we de naam Johnny Collinson horen dan gaat de vlag eigenlijk stiekem al een beetje uit, en dan te bedenken dat hij op dat moment nog niets heeft laten zien. Voor ons maakt dat niet zoveel uit want we zullen het maar even toegeven… We vinden Johnny Collinson gewoon een enorme baas!

Ja, je zag zo’n tekst als dit natuurlijk voor geen seconde aankomen, maar we zeggen het gewoon maar even. Dan is het uit de lucht, zoals ze dat zo mooi zeggen. Maar waarom zijn we eigenlijk zo’n fan van de Amerikaanse skiër die eveneens in de team film van Faction Skis een aardige hoeveelheid minuten toebedeeld heeft gekregen?

Is het z’n style? Is het z’n ‘i dont care wat er gebeurt, we zien wel gewoon hoe het afloopt’ mentaliteit of is het omdat hij zo’n leuke zus heeft? Waarschijnlijk een mix van alles wel, en dan niet perse met de nadruk op Angel Collinson he. Ja, we zeggen het maar even want we horen je al wel weer aan de andere kant van het scherm denken ‘jaaa, stelletje gluiperds daar bij Snowchamps’.

Nee even zonder gekheid, Johnny Collinson pakt lijnen als een baas en als je denkt dat het allemaal op z’n max zit dan ramt hij er bijvoorbeeld nog even een backflip uit. Gewoon, omdat hij daar zin in had en het ‘m wel leuk leek. En dat hij dan vier seconden later full pull tomahawkend naar beneden komt zetten… Ook dat neemt hij gewoon voor lief. Check de nieuwe beelden hier:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's