Video's - 8 januari 2017   10:10 TGR gaat op pad met Angel Collinson & Hadley Hammer door Jackson Hole

Door:

En Teton Gravity Research noemt de beelden, die op je staan te wachten na de klik, ‘The rowdiest female skiing of 2016’ waardoor het meteen een aardige dosis verwachting met zich meeneemt. Dat is alleen maar goed want we willen wel video’s die het bekijken waard zijn he. Ook al is dat eigenlijk al bekend wanneer je de naam Angel Collinson hoort vallen en dan snappen we opeens heel goed waarom TGR dat zegt! 

Want Angel Collinson is namelijk ook gewoon een beest op de ski’s. Punt. Ja, een vrouwelijk beest op ski’s dan he, in de positieve zin van het woord. We weten namelijk niet hoe ze verder is (in de omgang bijvoorbeeld), maar wanneer we kijken naar haar ski activiteiten dan kunnen we niets anders stellen dan dat we enorm fan zijn van deze vrouw. En als Teton Gravity Research dan ook nog eens met zulke teksten op de proppen komt…

…Dan moet die video even bekeken worden natuurlijk! Ja het is niet leuk, maar iemand moet het doen. Wij hebben ons zojuist dan ook maar even opgeofferd voor het goede doel en we kunnen tot de conclusie komen dat dit weer erg fijn skiwerk van mevrouw Collinson is geweest!

Ja, dat en van Hadley Hammer natuurlijk. Én uiteraard ook het heerlijke filmwerk van TGR he, want die zijn ook even volle bak gegaan met het filmen van Tight Loose, de film waar deze shots allemaal uitkomen. Tight Loose is wat dat betreft óók een mooie film om eens aan te zetten, als we dan toch bezig zijn met dingen die je even moet hebben gezien. Maar goed, hieronder staat al 3 en een halve minuut aan beeldmateriaal op je te wachten.

Dat is uiteraard niet genoeg aangezien de hele film wat langer duurt dan drie minuten. Dat is een gevalletje ‘no shit’ zullen we maar zeggen, daarom gaan we maar snel door met Angel Collinson en Hadley Hammer die Jackson Hole even ondersteboven stunten met hun talent!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's