Video's - 24 mei 2014   12:35 TGR heeft epische beelden van Tim Durtschi’s Way Of Life online gegooid!

Door:

En daar is niets gelogen want na de klik word je overladen met heel veel gave backcountry en big mountain avonturen van professioneel skiër Tim Durtschi! Wie zit daar nou niet op te wachten?

Ook al zit iedereen met z’n neus in de boeken op zoek naar zomervakanties, wij blijven gewoon zoeken naar de meest epische momenten die met de winter te maken heeft. Het is niet zo heel erg verwonderlijk dat we vaak terugvallen op het wintersporten, aangezien dat toch best wel een big item is in de winter, en vandaag hebben we een mooi backcountry & big mountain avontuur in de aanbieding!

Teton Gravity Research is bezig om iedereen z’n hart te veroveren met hun nieuwe film genaamd Way of Life en dat is ook terug te zien in de beschrijving van de film. “Voor sommige is het beklimmen van een berg niet gewoon een deel van je leven, het is een manier van leven. Het maakt niet uit of atleten hun dagen besteden aan first descents in Alaska, de lokale bergen onveilig maken of trainen voor de Olympische spelen, ze maken allemaal deel uit van de community die dezelfde passie heeft. Zo zorgen we er voor dat de community niet alleen in één land blijft, maar wereldwijd leden heeft die van vreemdelingen vrienden maakt.”

Een normale huis-tuin-en-keuken-wintersportfilm is het dus niet geworden, maar we wisten van te voren al dat Teton een andere weg wilde inslaan met hun films. Dat ze Tim Durtschi voor deze film hadden gevraagd is niet echt raar te noemen aangezien hij er wel eentje is die ook leeft voor de wintersport. Zoals gezegd neemt hij ons mee richting de bergen en komen er gave backcountry beelden voorbij. Uiteraard mogen de Big Mountain avonturen niet ontbreken wat het allemaal zeker de moeite waard maakt om te kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's