Video's - 27 juli 2016   17:01 TGR is 21 jaar geworden, viert dat met trailer van nieuwste film ‘TIGHT LOOSE’

Door:

Met alle vreugde in ons lichaam feliciteren we bij deze Teton Gravity Research voor hun bestaan en daarmee werkelijk waar heel erg veel badass videomateriaal en verhalen die we afgelopen jaren van hen hebben mogen aanschouwen. En tja, je weet hoe het gaat he, want wie jarig is trakteert en dat doet Teton Gravity Research nu met het showen van de trailer van hun nieuwste film ‘Tight Loose’!

“Er is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat zijn zij!” En nog meer verjaardagsnummers galmden hier enorm vals door de ruimte heen die we je zullen besparen, maar het moge duidelijk zijn dat we TGR hartelijk feliciteren met hun 21e verjaardag. Éénentwintig jaar oud. Man, dan heb je als filmmaker in die afgelopen jaren toch al een aardige hoeveelheid ervaring met je meegenomen!

Of nouja, filmmaker, filmmaker… TGR noemt zichzelf “an action sports media company committed to fueling progression through its films and website” en wellicht dekt dat wat beter de lading aangezien ze werkelijk waar overal op jacht zijn naar net even dat extra beetje progressie in de sport.

En heerlijk dat we dat vinden want dit alles komt uiteraard ook volle bak terug in de nieuwste film die ze ter ere van hun 21 jarig bestaan deze herfst uit de doeken gaan doen. We willen niet al te veel verklappen, maar we kunnen je alvast wel vertellen dat er een hoop bekende gezichten voorbij gaan komen! Teton Gravity Research heeft namelijk reünie-style iedereen uitgenodigd om met z’n allen te gaan knallen in Squaw Valley waardoor het eigenlijk niet eens meer de vraag is of dat episch gaat worden. Ok, genoeg geouwehoerd, tijd voor de trailer van TGR’s nieuwste creatie Tight Loose! Wat vind jij er van?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's