Video's - 1 augustus 2015   16:08 TGR komt met epische trailer van nieuwste film ‘Paradise Waits’

Door:

De trailertrein is weer aardig op stoom aan het komen en nu is het ook Teton Gravity Research die is opgestapt. De crew die afgelopen jaar nog tijdens de iF3: Movie Awards hoge ogen gooide en prijzen in de wacht sleepte met de film van het jaar ‘Almost Ablaze’ is er nu ook weer op uit getrokken met deze trailer als resultaat. Moeten we het nog zeggen of kan je zelf ook wel invullen dat er erg gave beelden op je staan te wachten na de klik?

Inderdaad, we hoeven het je waarschijnlijk niet meer te vertellen want wanneer je Teton Gravity Research en ‘crew die Almost Ablaze maakte’ in één zin ziet staan dan moeten er eigenlijk al zoveel belletjes gaan rinkelen dat de buren er van langskomen of het wat minder kan. Zo duidelijk zou het moeten zijn want Teton is namelijk, zoals we de laatste tijd al wel merkten, goed bezig met epic videomateriaal schieten!

Paradise Waits

En daar hebben ze bij hun nieuwste telg genaamd Paradise Waits ook erg hun best bij gedaan. Waar ze precies naar toe zijn geweest laten ze bij TGR nog even in het midden, maar we kunnen je alvast wel vertellen dat Tim Durtschi, Sage Cattabriga-Alosa, Nick McNutt, Dane Tudor, Dash Longe, Angel Collinson, Ian McIntosh en nog vele anderen op je scherm voorbij komen terwijl ze door de diepe poeder heen banjeren.

We laten het verder aan jou over of je de nieuwste trailer van Teton Gravity Research wat vindt of niet, maar wij kunnen je melden dat we niet kunnen wachten tot dat Paradise Waits uit gaat komen. Helaas moeten we nog even tot de herfst van dit jaar wachten ook al zal dat het vast en zeker wel waard zijn!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's