Video's - 14 maart 2019   18:26 The Crap Show 2018/2019: Aflevering #4

Door:

The Crap Show uit LAAX knalt gezellig door met alweer de vierde aflevering!

Eerst de eerste aflevering van The Crap Show uit LAAX bekijken? Dat kan! Gewoon even hierrr klikken.

Hoeveel we er dit seizoen gaan tegenkomen weten we niet, ook al zijn dat dingen waar we toch niet zo bezig mee zijn. Het is namelijk of wel het geval, of niet. Er iets tussenin zit er niet bij en daardoor zal het ons eerlijk gezegd ook een worst wezen wat er gaat gebeuren.

Okay. Nee, dat is gelogen. En dat mogen we niet. Van onszelf niet, maar het is ook gewoon niet eerlijk tegenover jou. Want het maakt ons wel degelijk een worst uit aangezien we meer van dit soort afleveringen van The Crap Show willen, welke volle bak uit LAAX is komen zetten!

Op de een of andere manier weten ze ons toch wel gewoon prima te vermaken en dit keer worden we in het begin vooral door Severin Van Der Meer en James Niederberger vermaakt. Zij gaan je de komende secondes van de nodige beelden voorzien en na een tijdje worden ze overgenomen door zeggen we niet.

“Oh, oh, oh. Wat zijn we toch weer kinderachtig zeg, vertel gewoon wie er in de nieuwe aflevering van The Crap Show voorbij komen!” Horen we je nu al zeggen, dus we gaan al wel overstag zelfs voordat je het ook daadwerkelijk aan ons hebt gemeld.

Zijn we nu flexibel bezig of zijn we nu flexibel bezig? Juistum, maar het zijn dus Jay Scherzinger en Jeanette Schmieder die het overnemen van o.a. Severin, om later Nico Bondi tegen te komen die het allemaal even fijn afrondt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's