Video's - 1 januari 2019   9:24 The Crap Show trapt 2019 af met leipe edit uit LAAX

Door:

The Crap Show uit Laax heeft het begrepen, want dit is nog eens het nieuwe jaar aftrappen als een baas!

De kans is toch wel redelijk aanwezig dat je dit bericht leest terwijl je of op de bank of nog in je bed ligt. En daar is uiteraard niets mis mee, want je hoeft waarschijnlijk ook niet erg veel vandaag. Daarom is het des te mooier dat The Crap Show met vette beelden het internet op is komen crossen!

Want we krijgen via deze weg al meteen een enorme boost en dat terwijl we pas een aantal uur in het nieuwe jaar zijn. The Crap Show is namelijk terug en wel met het negende seizoen alweer. Ze snappen trouwens wel echt hoe de situatie hier in Nederland is, want ‘we’re stoked to feed your hungry eyes with the finest resort-based video series again this winter’ klinkt ons inderdaad als muziek in de oren!

Snowpark Laax is on point en dan maakt het niet uit in welke tijd van de winter je er bent. P60 is een beest en die wordt hieronder op een heerlijke manier aangedaan. Oh, én dit alles met een aantal snowboarders uit de BeNeLux! Benieuwd wie het zijn?

Klik dan snel even hieronder op play, want dan kom je er gauw genoeg achter. Aaaaah, oke oke oke. Wat maakt het ook uit, we kunnen het niet voor ons houden: Kevin Trammer en Mees Oostdijk houden de eer hoog namens de hele BeNeLux en dat doen ze door als een baas door de sneeuw heen te banjeren! Verder ga je nog Elio Fumagalli, Alex Tank, JJ Jonas Junker, Cederic Neff en Florian Fischer langs zien komen, dus tijd om ‘m aan te slingeren!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's