Video's - 24 oktober 2018   15:01 The Faction Collective Presents #1: British Columbia

Door:

Het seizoen van 2018/2019 is afgetrapt voor The Faction Collective Presents en ze nemen ons mee door British Columbia!

Ja dat is dus wel iets om enthousiast van te worden en al helemaal als je weet wat voor beelden er op je staan te wachten. Maar goed, dat laatste is bij jou nog even niet het geval natuurlijk, maar gelukkig helpen wij je een handje!

En daarom zeggen we: deze beelden moet je echt even zien want het is dik zes minuten aan pure poeder p*rno, als we dat even zo plat mogen zeggen.

Oh, dat mag niet?

Ha! We schrijven onze eigen teksten dus als het je niet zint dan meld je je maar aan om zelf mee te schrijven!

Nee nu even serieus: de beelden die hieronder voor je klaar staan zijn wel echt grandioos te noemen en je gaat 100% zeker een paar ‘holy shit!’ momentjes krijgen. En dan te bedenken dat er nog twee van dit soort afleveringen aan zitten te komen. Maar, laten we niet al te hard van stapel lopen en gewoon onderuit gezakt genieten van de beelden die Faction voor ons in elkaar geknutseld heeft.

The Faction Collective Presents is dus in dit geval British Columbia en dit alles gebeurt in samenwerking met Duncan Adams, Tim McChesney en Antti Ollila, die echt heel fijne sneeuw zijn tegen gekomen. Gewoon jaloersmakend, zo goed. Faction spreekt zelf van “a dream trip in a powder paradise, far away from the everyday hustle and bustle of the outside world” en we vinden dat ze dat mooi verwoord hebben.

Anyway, tijd om achteruit te gaan hangen want beelden van Faction? Die moet je niet te lang links laten liggen. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's