Video's - 12 mei 2019   13:01 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #11: Giant Steps Couloir

Door:

Nummer elf op de lijst van Cody Townsend en deze heeft ook weer een naam waardoor je al naar de aflevering uitkijkt zelfs voordat je ‘m hebt gezien!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

De muggenzifters onder ons zullen zeggen dat ze überhaupt al uitkijken naar de aflevering zelfs voordat ze ‘m hebben gezien, maar je snapt toch wel een beetje wat we bedoelen. He?

De ene naam van de berg/trip/run/lijn die Cody Townsend gaat nemen heeft nou eenmaal gewoon een meer badass naam dan de andere. Terminal Cancer is namelijk al langsgekomen en uiteraard doet die je meer op scherp zetten dan bijvoorbeeld Mt. Currie, maar ook de Hypodermic Needle komt voorbij. Of Joffre Peak, ook al is daar de naam niet zo bijzonder van.

En dat terwijl het verhaal bij Joffre Peak dan wel weer erg bijzonder is! Anyway, nu hebben we dus te maken met Giant Steps Couloir en zoals we dus al zeiden: ook deze kan in de categorie badass naam. Je moet ‘m wel met een iets wat lage toon zeggen voor meer body.

Op bijna 4400 meter hoogte ligt de run die Cody Townsend wilt gaan doen en voordat je daar bent… Mag je inderdaad dus even aan de bak. Dat is dan ook precies wat Cody gaat doen en it’s gonna be a rough one! “Scratching the sky, Giant Steps Couloir, is a rarely tamed and hard fought line that takes careful navigation and strong legs to ascend and descend,” en daar is niets aan gelogen. Gelukkig krijgt Cody wel gewoon hulp en wel van ‘Guidebook Guy’. Wie dat is? Check de aflevering!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

They’re back! The Crap Show viert z’n tiende verjaardag en daardoor wordt er uitgepakt met een eerste aflevering waar je warm voor gaat lopen. Plus, er zitten snowboarders uit de BeNeLux in waarvan eentje de edit aftrapt! Lees Meer…

Meer Video's