Video's - 22 mei 2019   18:21 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #13: The Landry Line, Pyramid Peak

Door:

Pas drie personen zijn Cody Townsend in dit geval voorgegaan en dat zegt wel wat over de situatie. Nummer dertien in de rij van The Fifty is er dus niet zomaar eentje! Gaat Cody ‘m tot een succes brengen?

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Wil je jezelf goed testen wat betreft het ski mountaineering én zit je in de buurt van Aspen? Dan is dit blijkbaar dé testcase waar de jongens van de mannen gescheiden worden. We zeggen blijkbaar want dat is wat we erover horen he. Zelf zijn we er nog nooit geweest en we hebben ‘m al helemaal niet uitgeprobeerd.

Dus wat dat betreft hoef je ons niet als expert te zien, maar! Gelukkig kan Cody Townsend zelf ook nog wel even nadenken én wordt er dit verteld over The Landry Line, Pyramid Peak: “It’s a line of dramatic exposure, puckering steepness and necessitates an entire package of skills to get up and down” dus als je nog twijfelde of het een serieus avontuur gaat worden? Hier is je antwoord, want nu weet je meteen dat je niet te maken hebt met een kleine jongen.

Bij nader inzien zou Cody Townsend daar ook geen tijd aan verspillen, zitten we net te bedenken. Dom van ons, sorry.

Anyway, ook voor deze lijn in Aspen, Colorado heeft Cody hulp gekregen en wel van een de makers van het welbekende boek: “The Fifty Classic Ski Descents of North America”. Samen met Penn Newhard start hij vroeg in de ochtend om optijd bij de plek te kunnen komen, waar Penn halverwege meldt dat Cody het zonder ‘m moet gaan doen. En als Cody z’n schoen het dan ook nog eens begeeft…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's