Video's - 3 oktober 2019   13:38 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #14: The Middle Teton

Door:

He’s back! Cody Townsend heeft het seizoen weer afgetrapt en we gaan met ‘The Fifty’ meteen een mooie aflevering tegemoet!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Kijk aan, aan dit soort dingen merk je dat de winter er weer aan zit te komen! Net zoals bijvoorbeeld een James Woods had ook Cody Townsend een break genomen van het plaatsen van content en zoals je merkt is dat nu weer opgepakt. Door beide overigens.

Halleluja!

Ja daar worden we wel blij van. The Fifty is in aflevering veertien richting de Middle Teton in Wyoming gegaan waar Cody Townsend het hele avontuur niet alleen hoeft te doen. Hij is namelijk, voordat hij richting de Middle Teton ging, eerst even langsgehopt bij Mark & Janelle Smiley. De familie Smiley ga je nu leren kennen aangezien zij iets soortgelijks hebben gedaan als waar Cody Townsend nu mee bezig is, namelijk het beklimmen van ‘the Fifty Classic Climbs of North America’ en dat is natuurlijk wel een dingetje!

Cody Townsend volgt op zijn beurt de ski-variant van het book, maar overeenkomsten zijn er meer dan genoeg. Daarom besloot Cody om de familie Smiley mee te nemen op pad naar de Middle Teton, want van wie kan je het beste leren dan van mensen die de ervaring hebben en daarmee ook alle ups en downs doorlopen hebben?

Oh, en als je je nu afvraagt op hoeveel de familie Smiley is gestrand: ze hadden er 48 van de 50 gehaald. Meer informatie uiteraard hieronder na de klik:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's