Video's - 17 oktober 2019   16:46 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #15 & #16: North Maroon & Holy Cross Couloir

Door:

Wederom dik een kwartier aan actie vanuit het Cody Townsend kamp aangezien The Fifty dit keer twee afdalingen in afzienbare tijd gaat afvinken!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

True, het klinkt in eerste instantie alsof we het er ons makkelijk vanaf maken, maar daar is niets van waar. Helemaal niets wel te verstaan, want Cody Towsend heeft namelijk bij The Fifty een back to back trip gemaakt en dat was uiteraard een uitdagingXL: “Feels like I wanna vomit and take a nap,” aldus Cody himself.

Dat het niet gezond steil gaat worden moge ondertussen wel duidelijk zijn met The Fifty, maar dit keer gaan ze wederom weer even een level verder. North Maroon is er namelijk eentje waar je normaliter naar kijkt en denkt “ja, nee.”, maar Cody Townsend heeft dus even geen keuze. Want je bent ‘m gestart of je bent ‘m gestart he!

Gelukkig voor Cody weet hij wel wat hij doet, maar er zijn ook mensen mee die wel eens wat vergeten. Heel menselijk overigens, tegelijkertijd ook een extra uitdaging. Ze wilden namelijk het eerste stuk per sneeuwscooter gaan doen, maar ook die krengen blijken lastig te berijden als je je sleutels vergeet.

Details, right? Na het beklimmen en skiën van North Maroon is het dus tijd om de Holy Cross te gaan aanvallen en daar blijkt de conditie en dergelijke toch een nieuwe uitdaging te zijn. We laten het over aan de beelden om niets te verklappen:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's