Video's - 3 november 2019   17:19 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #17: Mt. Tukuhnikivatz, UT – Dził Ashdlai

Door:

Nee, er is geen kat over ons toetsenbord gelopen, Cody Townsend is daadwerkelijk de Mt. Tukuhnikivatz in Utah wezen beklimmen. Om er naderhand vanaf te skiën natuurlijk!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Het lijkt in eerste instantie op de foto niet alsof Cody Townsend gaat skiën, maar dat gaat hij wel. En we zullen je alvast vertellen dat ook al is de lijn die Cody Townsend nu heeft gereden niet de meest steile… Het maakt de aflevering niet minder leuk. Want okay, true, het is minder spannend, maar het is in ieder geval wel een bijzondere aflevering.

Al is het alleen al door de naam! Maar voordat het allemaal zover is wordt er eerst even tijd genomen voor wat geklets bij het vuur. Inclusief een drankje uiteraard.

Dit alles gaat niet over de nieuwe drankprijzen in Oostenrijk, maar wel over de omgeving en zoals je ondertussen wel een beetje gewend bent van Cody Townsend wordt er wederom iemand met kennis van zaken opgevist. Dit keer is het Len Necefer die we voor de camera krijgen en zal ook Connor Ryan je de komende minuten gaan vermaken.

Als je niet weet wie dat zijn dan hoef je je niet te schamen, maar we vertellen er nu gewoon alvast maar even bij dat je die twee heren op je scherm gaat zien. Ondertussen krijg je ook nog even een aantal levenslessen voor je neus en zijn ze alweer beneden voordat je er erg in hebt. Op naar nummer 18 van The Fifty!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's