Video's - 29 november 2019   19:54 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #19: Meteorite

Door:

Het is wel hetzelfde, maar toch eigenlijk wel een beetje anders. Cody Townsend is met deze aflevering van The Fifty next level gegaan en dat heeft geresulteerd in brute beelden en tegelijkertijd klamme handjes in XL formaat!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Plus, Cody had nog unfinished business waar hij ook mee af wilde rekenen waardoor er genoeg te bekijken valt in deze aflevering van The Fifty. Oh, en spoileralert: deze video kost je dertig minuten van je leven, maar hij is het dubbel en dwars waard.

Zo, wat een nieuwsfeitjes allemaal zeg.

Ja dat is zeker het geval en Jeremy Jones vertelt nog maar eens waarom deze aflevering een mooie gaat worden. “It’s a big day. It’s a big mountain. A serious mountain. Thats why it’s 1.15 AM, and we’re having breakfast”, aldus Jeremy Jones en daar verklappen we al deel één van de mooie momenten die je dalijk gaat zien.

De hoeveelheid klamme handjes zijn namelijk niet aan te slepen want de crew gaat niet één berg van formaat aanvallen, maar twee.

Inderdaad, let that sink in.

De eerste is een meerdaags project waar Cody Townsend dus de wereldberoemde Jeremy Jones naast zich heeft en dit alles om de berg ‘meteorite’ te gaan skiën. En de tweede? Dat is nog steeds de Pontoon Peak, die Cody Townsend in aflevering negen van The Fifty probeerde, maar helaas niet kon afvinken.

Je merkt overigens aan alles dat dit een film is om de mensen die nog niet bekend zijn met The Fifty nog even bekend te maken met The Fifty en een slimme zet is het zeker. Jeremy Jones zorgt er op zijn beurt natuurlijk ook weer voor dat z’n achterban dit te zien krijgt waardoor je een extra groot bereik genereert.

Smart, smart, smart, die Cody Townsend en z’n team. Anyway, waar Cody Townsend gezellig om half twee in de morgen door ijskoud water heen loopt, daar klikken wij nog maar eens op play terwijl we op de bank hangen:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's