Video's - 26 december 2019   19:30 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #20: Mt. Rainier – From Giant Surf to Giant Mountains

Door:

De titel verklapt dat er gesurfd gaat worden en dat is gedeeltelijk waar, maar er wordt vooral veel gelopen in deze aflevering van The Fifty met Cody Townsend!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

De reden dat er surfen aangehaald wordt is omdat Ian Walsh ingevlogen is voor een snelcursus! Dat klinkt een beetje vreemd, zeker als je weet dat Ian Walsh een pro surfer is, maar dat is het niet. Ian Walsh heeft namelijk het plan om de Denali te gaan beklimmen en laat dat nou net de hoogste berg in Noord-Amerika zijn.

Ja, dat is wel een echte jongen dus. Cody Townsend moet ‘m nog gaan halen in The Fifty en als mooie binnenkomer gaat Ian Walsh dus mee naar Mt. Rainier. Dit alles speelt zich eind mei af en dus ga je een iets wat andere setting tegenkomt dan wat je gewend bent. En dan bedoelen we vooral de warme momenten.

Het is zelfs zo erg gesteld met de hitte dat Cody Townsend een korte broek maakt van z’n thermo. Ja, dan zit je er wel lekker in. Verder omhoog lopend komen ze in een whiteout terecht en wordt het keuzes maken voor het duo. Gaan ze namelijk verder, of besluiten ze dat het wel goed is voor nu en dat ze later wel weer een keer terugkomen?

Want dat is het natuurlijk wel he. Als Cody het nu niet redt, dan moet hij een andere keer terugkomen om het alsnog te proberen.

Ps. we snappen er, wat betreft de telling van de aflevering, geen ster meer van, dus we hebben maar besloten dat we meegaan in de telling die Cody Townsend zelf met The Fifty op internet zet. Noem het overigens koppig, maar we zijn het er niet mee eens en tegelijkertijd gaan we zoeken waar de fout zit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's