Video's - 17 februari 2020   13:42 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #22: Mt. Timpanogos, UT

Door:

Het eerste jaar is afgesloten en daarmee is het tweede jaar van The Fifty uiteraard meteen ook van start gegaan. Townsend pakt het meteen goed aan want hij gaat naar een afdaling waar toch vaak lawines zijn!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

We hadden alweer een periode niet van Cody Townsend gehoord, maar dat kwam dus omdat hij druk bezig was om Mt. Timpanogos te gaan beklimmen. Ondertussen had hij overigens wel even een ‘Gear Talk‘ ingepland en die werd met open armen ontvangen, want nu weet je tenminste wat Cody Townsend normaliter meeneemt in een van z’n rugtassen!

Interessant is dat zeker want je krijgt meteen de handigheidjes te zien die hij gebruikt, zoals dat hij alles in tasjes doet bijvoorbeeld.

Dat is dus iets wat je in Gear Talk voorbij ziet komen, nu is het Mt. Timpanogos die als eerst volgende op de planning stond voor Cody. De afdaling is er eentje die toch wel redelijk lastig te rijden valt en dan hebben we het niet over de steilheid ervan. De kansen op een lawine zijn er namelijk wel aardig hoog, maar na wat belletjes naar wat locals werd de knoop toch doorgehakt en zou Cody Townsend z’n skischoenen aantrekken. Op naar een nieuw avontuur voor The Fifty!

The Cold Fusion afdaling is er eentje die je al vanaf een aantal steden in Utah kan zien en daarmee staat hij op menig wintersporters lijst en daar is Cody Townsend er eentje van. Samen met Bjarne Salen, Drew Peterson en Mali Noyes worden de 4500′ Vertical aangevallen en zo is de 22e afdaling een succes. Check ‘m hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's