Video's - 5 maart 2020   19:20 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #23: Mt. Washington, NH

Door:

De skins alvast onder je ski’s binden terwijl je ’s ochtends vroeg in je hotelkamer staat? Soms moet je wel en dat blijkt ook bij Cody Townsend het geval tijdens z’n avontuur van The Fifty, waar hij niet één maar twee keer een afdaling zou willen afvinken!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Er is niet zoveel te doen in het westen, dus gaat Cody Townsend op jacht naar het oosten om hopelijk wat meer te kunnen. 

Naar eigen zeggen gaat de crew van The Fifty dit keer dan ook naar ‘the birthplace of backcountry skiing in the US, the motherland of the Northeast ski mountaineering; Mt. Washington, New Hampshire’ en dat zorgt er natuurlijk voor…

…Dat we nog steeds geen idee hebben wat er op ons te wachten staat. Nee maar serieus. Het is dat zij het zeggen, want daar laat onze kennis ons toch even in de steek.

Dat laatste gebeurt overigens wel vaker hoor, maar daar hoor je ons niet altijd over.

Anyway, Mt. Washington is dus de plek waar het allemaal gaat gebeuren en dit alles is te vinden in New Hampshire, wat weer op zijn beurt naast Vermont en boven Massachusetts ligt. Uiteraard kan deze aflevering van The Fifty niet voorbij gaan zonder de nodige locals en daar komt Andrew Drummond, die door Cody Townsend de backcountry legend stempel op z’n hoofd krijgt.

Blijft het hierbij? Oh hells no, ook Forrest Shearer, Forrest Frizzell, Ryan Gibbs, Ryan Dunfee en Blake Keogh zullen Cody Townsend en z’n cameraman vergezellen. We weten overigens niet of Cody de namen per twee heeft gereserveerd of dat het gewoon toeval is, maar geinig blijft het wel. 

En koud, want alles bevriest en dus ook de snorren en baarden van de heren. Genoeg te beleven dus in de nieuwste aflevering van The Fifty!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's