Video's - 16 februari 2019   13:09 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #3: Terminal Cancer

Door:

En weer mag Cody Townsend een lijn van ‘The Fifty’ afstrepen, dit keer Terminal Cancer!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Terminal Cancer, we hoeven je niet te vertellen dat deze run niet erg uitnodigend klinkt. Want eh, tja… Nee, het klinkt gewoon niet als een run die je graag doet, maar hey! Ook die moeten afgevinkt worden.

In ieder geval, nu Cody Townsend heeft gezegd dat hij alle vijftig wil gaan doen dan zit Terminal Cancer daar ook gewoon tussen. Als een van de vijftig. Die mag hij dus gaan aanvallen en dat doet hij op een bijzondere manier én niet alleen!

Hij heeft namelijk Elyse Saugstad, Connery Lundin, Weston Shirey en Bjarne Salen meegenomen voor de nodige interactie, maar daar blijft het niet bij. Een monoski gaat namelijk ook mee omhoog, net zoals de snowblades. Eenmalig omhoog lopen is blijkbaar niet genoeg voor Cody Townsend en dus doet hij Terminal Cancer meermaals.

Overigens is dat nog niet het meest rare wat je gaat zien, want iemand van de crew leek het wel een geniaal plan om naakt naar beneden te komen skiën. Dat vinden wij ook. Koud, maar wel een geniaal idee. Wie het van de crew is geworden laten we over aan de video, waardoor je des te meer reden hebt om een nieuwe aflevering van The Fifty te gaan bekijken. Ook al zorgt Cody Townsend er zelf ook wel voor dat je ‘m op de voet wil volgen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's