Video's - 28 februari 2019   9:24 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #4: Hypodermic Needle

Door:

Van Terminal Cancer tot de Hypodermic Needle, Cody Townsend weet ze wel uit te zoeken en het is zelfs een first!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Of nouja, ergens heeft Cody Townsend op dit moment ook niet zoveel te willen natuurlijk, want hij moet ze gewoon alle vijftig succesvol uitrijden om ook daadwerkelijk ‘The Fifty’ af te ronden. Ook al hebben we ons wel laten vertellen dat het allemaal in willekeurige volgorde gaat, maar ook dat boeit natuurlijk niemand een ster.

Uitrijden, dat moet hij en als we ‘t zo mogen gaan geloven dan zit dat wel snor. Dit keer krijgt hij trouwens hulp van niemand minder dan Pep Fujas! Daar werden we stiekem wel een beetje blij van want Pep gaat namelijk gewoon als een baksteen naar beneden.

Oh, en wat betreft die first waar we het over hadden in de intro, dat gaat over het feit dat hij voor het eerst in de nacht moet starten. Omdat hij het anders niet haalt.

Ha! Nee we gaan je niet vertellen waarom hij in het donker moet gaan starten, dat is allemaal aan Cody Townsend om te gaan melden. De Hypodermic Needle is namelijk 3300 meter en een beetje hoog en dus is het zaak voor Cody Townsend om op tijd te beginnen! Een avontuur zoals dit gaat dan ook niet binnen een paar uur geregeld worden en dat blijkt nog maar eens. Maar hey, daar hebben ze dus bewegende beelden voor uitgevonden.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's