Video's - 15 maart 2019   11:09 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #5: Mt. Currie

Door:

En daarmee is Cody Townsend al op een lekkere manier bezig om The Fifty tot een succes te maken!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Kleine mijlpalen moet je vieren, right? Ook al is er eigenlijk nog niet al teveel reden tot champagne. In ieder geval, dat vinden wij van wel, maar Cody Townsend heeft natuurlijk maar één doel: The Fifty tot een succes brengen.

Kijk, wat ons betreft is er altijd wel reden tot champagne en jullie weten ondertussen ook wel dat we het gewoon belangrijk vinden om dingen te vieren, maar als Cody het niet wilt…

…Ja, dan houdt het voor ons ook gewoon op. We kunnen namelijk wel lekker gaan proosten, maar als Cody… Naja, je snapt waar we heen willen. Hoe dan ook: The Fifty is lekker aan de gang en laten we hopen dat het allemaal gaat lukken!

Of dat lukt is altijd nog maar even koffie dik kijken want bij deze heeft Cody Townsend er ‘pas’ vijf op zitten en moet hij er nog vijfenveertig. Maar ja, it’s a start! We zouden bij ‘Terminal Cancer’ al compleet door het geluid gaan om naderhand afgevoerd te worden door de trauma helikopter.

Ook dat geven we gewoon met droge ogen toe. Cody Townsend is namelijk gewoon next level en daardoor echt de moeite waard om te volgen. En als je de tijd hebt moet je eigenlijk ook z’n vorige werk bekijken aangezien ook dat de moeite waard is.

Bij deze heb je weer genoeg tips gekregen rondom Cody Townsend, dan kun je nu hieronder aflevering vijf van The Fifty gaan bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's