Video's - 31 maart 2019   9:36 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #6: Aemmer Couloir

Door:

Cody Townsend heeft er weer eentje afgevinkt, nummer zes dit keer in de lijst: Aemmer Couloir!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

En zo te merken heeft Cody Townsend wel gewoon een soort van planning waar hij zich aan zou willen houden, ook al lukt dat ook niet altijd. Aemmer Couloir stond namelijk ook niet perse op de planning om nu al te gaan rijden. Tja, soms gaan dingen anders dan gepland, right?

Dat blijkt nog maar eens en na wat overleg met een aantal personen, waaronder Chris Rubens, besloot Cody Townsend dat hij naar de Rocky Mountains van Canada ging afreizen. Een last minute beslissing was het dus zeker en normaal gesproken komt dat wel met de nodige stress en dergelijke want ja: geen voorbereiding. Maar in dat geval vergeten we één ding: We hebben met Cody Townsend te maken.

Nee even serieus, ook Cody heeft de nodige voorbereiding nodig voordat hij een couloir als Aemmer gaat rijden. Want hij moest pak ‘m beet dik tien kilometer lopen voordat hij ook maar gewoon bij het begin van de couloir aankomt. Tja, je zit in Banff National Park of je zit het niet he. Een aardige uitdaging was dit dan ook zeker en de beelden liegen er niet om. En wat doe je wanneer je weer terug bent bij de auto?

Nou? Wat zou jij doen wanneer je na een lange tocht weer terug komt bij je vierwieler? Cody Townsend heeft er wel een antwoord op:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's