Video's - 8 april 2019   13:08 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #7 BONUS: Joffre Accident & rescue

Door:

Cody Townsend heeft Joffre Peak gereden, maar daar eindigde de aflevering niet mee. Het verhaal ging nog even verder met een reddingsmissie!

De klamme handjes brigade is weer aanwezig en daarmee willen we zeggen: aflevering zeven van The Fifty was er echt eentje waarin we van het ene spannende moment in het andere zijn gevallen. Dachten we allereerst dat er iets fout zou gaan bij Cody Townsend en het skiën zelf, blijkt het een ander persoon te zijn die opeens de nodige aandacht vraagt.

Zoals je dan ook in de vorige aflevering kon zien zou er een bonus aflevering aan gewaagd gaan worden en dat moment is nu daar. Negen minuten lang wordt het moment na de ‘vondst’ van de persoon besproken en daarmee komt dus ook echt alles naar voren wat er gebeurd is.

Van het moment dat Cody Townsend een keuze moet maken wat hij moet doen tot het moment dat de helikopter komt om de persoon op te halen. Want zoals het onderwerp al zei: het loopt allemaal ‘goed’ af.

Enige is wel dat het een moment was voor beide heren waarbij er echt even niets fout mocht gaan. Het was namelijk al in de namiddag en dus zou het al gauw donker gaan worden. Maar voordat de helikopter er is, ben je ook alweer een tijdje verder en het was natuurlijk koud daar aan de voet van Joffre Peak!

Al met al is het dus goed gekomen, maar dat het spannend was moge duidelijk zijn. Goed van Cody Townsend trouwens om dit nog even extra uit te lichten en ook de manier waarop hij alles bespreekt. Kudos.

Hoe dan ook, bekijk de beelden inclusief de tekst en uitleg van beide heren hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's