Video's - 5 april 2019   12:39 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #7: Joffre Peak

Door:

Joffre Peak is de volgende voor Cody om aan te vallen en funfact: het is de eerste die zelfs Cody Townsend gespannen maakt. Zet jezelf maar schrap want dat zegt natuurlijk nogal wat!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Want Cody Townsend heeft toch wel aardig wat kilometers in de benen als we het hebben over dikke lijnen rijden. En als zelfs hij dus zegt “naah, laten we dit maar een ander keertje doen” dan geloven we ‘m meteen. Dat is dan ook wat er dalijk aan je voorgelegd wordt en daarmee krijgt Joffre Peak nog maar eens een ‘first’ op z’n naam.

Want niet alleen zette het de boel op scherp, Joffre Peak was de eerste in de rits aan aflevering waarbij poging één niet meteen succesvol bleek te zijn. Maar hey! Dat is eigenlijk alleen maar goed. En dan bedoelen we niet dat het Cody Townsend niet is gelukt, maar wel dat ze hebben besloten om alles gewoon open en eerlijk te laten zien.

Ergens is dat niet zo heel vreemd, ook al hadden ze het makkelijk achterwege kunnen laten als ze dat zouden willen. Dit keer zijn het overigens Jon Johnston en Tobin Seagel die Cody Townsend van de nodige expertise en ondersteuning voorzien, welke hij toch wel stiekem beetje nodig heeft. En dat is echt niet vreemd, als je weet dat Joffre Peak de afgelopen periode al drie mensen heeft opgegeten en daarmee dus wel een serieuze jongen is.

Zeker als er geen zicht is. Want dan eh…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's