Video's - 12 april 2019   14:27 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #8: The Sphinx

Door:

Je zou zeggen dat de Sphinx niet op een plek staat waar je vanaf kan skiën, maar Cody Townsend bewijst het tegendeel in de achtste aflevering van The Fifty!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Na de rescue mission van Cody Townsend in de zevende aflevering van The Fifty was het even zwaar, maar Cody snapte ook wel dat er natuurlijk wel gewoon doorgewerkt moest worden. Met je kop nog bij die kerel moest het team door en dat hebben ze gedaan. Er was namelijk werk aan de winkel want die vijftig afdalingen worden niet zomaar even hatsekeflatskie gefixt.

En dit keer was de Sphinx dus aan de beurt, ook al was dat niet echt iets wat Cody Townsend van plan was. Maar zoals je ondertussen wel een beetje hebt gemerkt komt het allemaal soms nog best wel nauw en moet je gewoon flexibel zijn. Zoals je dalijk namelijk wel zal horen is het niet altijd de goede tijd om dit soort afdalingen te gaan doen.

Maar nu is Cody Townsend dus in het land van ‘steep and deep’ welke we in de volksmond beter kennen als Alaska. Hier gaat hij dus de Sphinx aanvallen, maar zoals je hierboven ziet is het wel echt een next level lijn die gereden gaat worden.

Klamme handjes B.V. is dus weer aanwezig en Cody Townsend heeft zelf van te voren wat last van z’n gezondheid waardoor het uiteindelijk weer een avontuur wordt van jewelste. Nee maar echt, deze shit is echt niet gezond hoe steil. Dus prepare yourself bro, it’s donna be one hell of a ride.

En op’t einde heeft Cody Townsend nog even wat informatie voor je, aangezien…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's