Video's - 30 april 2019   11:51 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #9: Pontoon Peak

Door:

Cody Townsend is in Alaska en ook hier krijgt de Big Mountain skiër te maken met een uitdaging van formaat!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Een enorm, aardige uitdaging kunnen we beter zeggen, maar ergens had je dat ook wel kunnen weten toen we Alaska zeiden. Want wanneer je Alaska zegt, dan zeg je altijd wel steil terrein. Maar dan ook echt heel. Steil. Terrein.

Gelukkig heeft Cody Townsend een enorme vrachtwagen aan ervaring mee waardoor het allemaal prima te overzien is voor de Amerikaanse skiër. Of… Gaat ook Pontoon Peak op de lijst van ‘runs waar Cody Townsend nog een keer voor terug moet komen’?

Antwoord op de vraag is ja en Cody Townsend heeft er een mooie uitleg over: “De eerste regel is niet dood gaan. De tweede regel is plezier hebben en de derde is dat we alles van The Fifty willen rijden,” klinkt het uit de mond van Cody en daar heeft hij toch wel gelijk in. Hoe jammer het soms ook is! Maar het is soms gewoon beter om huiswaarts te keren en deze run nog even uit te stellen.

Lastige keuzes zijn het zeker en samen samen met Jeff Dostie, Ming Poon, Brennan Lagasse en Bjarne Salen wordt hij toch gecalled. Verder zullen we je niet lastig vallen met alle spoilers, maar deze konden we je niet onthouden aangezien het wel even belangrijk is om te melden.

Cody Townsend komt dus nog eens terug bij Pontoon Peak en we zijn benieuwd hoe het die keer gaat worden. Voor nu was het in ieder geval weer klamme handjes wat de klok sloeg dus dat heeft hij zeker goed gedaan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's