Video's - 25 mei 2019   19:24 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Gear Talk #1: Ski’s

Door:

It’s time: for gear talk! En dit wordt gedaan door je host van The Fifty: Cody Townsend!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Die Cody Townsend fixt het ondertussen toch allemaal maar he, waar haalt hij in vredesnaam de tijd vandaan dat hij ook nog even gezellig met een biertje in z’n hand over gear kan staan praten? We hebben geen idee, maar we vinden het helemaal leuk.

Want een keer goed bijgepraat worden met betrekking tot wat Cody Townsend allemaal gebruikt voor The Fifty is altijd handig! Want waarom zie je Cody soms voor MTN bindingen kiezen in plaats van de SHIFT en waarom koos hij soms voor de Salomon QST 99 in plaats van de Salomon QST 118?

Het zijn maar een paar voorbeelden van wat hij allemaal gaat bespreken in het kwartier dat je naar ‘m kijkt. Yup, een kwartier lang gear talk, why not! Verder komt de MTN Explore komt ook nog even voorbij, want dit is de ski die hij heeft uitgetest bij z’n avontuur met betrekking tot de Grand Teton. Een mooi moment om ski’s te testen, right?

Gaat het dan enkel en alleen over ski’s in deze aflevering van Gear Talk? Nope. Cody Townsend gaat het ook over z’n schoenen hebben! Dus meer informatie nodig wanneer je je MTN Lab of S/Lab X-alp gebruikt? Cody Townsend heeft je gecoverd. We weten overigens niet waar hij het de volgende keren over gaat hebben, maar van ons mag hij alweer langs komen.

Of een nieuwe aflevering van The Fifty. Het maakt ons niet uit, als het maar content is.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's