Freeride. Video's - 29 januari 2022   20:40 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #36 – Shredding The Patriarch with Mountaineering Legends

Door:

De nieuwe aflevering van The Fifty is er eentje waar genoeg in gemountaineerd wordt en het nog totaal niet zeker is dat Cody de top gaat halen. Genoeg actie in de tent dus, kijk je mee?

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Gek genoeg zijn Cody Townsend en Bjarne weer teruggegaan naar de oude werkwijze. Dat wil zeggen: Bjarne filmt, Cody staat voor de camera. Blijkbaar was er toch iets wat Cody niet had gedaan? Waarschijnlijk teveel de lenskap er nog op laten zitten. Dat kan niet anders.

We gaan het nooit weten, maar wat we wel weten is dat het duo dit keer is afgereisd naar Montana, waar in de wildernis een legendarische lijn te vinden is. Aldus Cody he, dit heb je niet van ons. Wij zijn in dit geval alleen maar de doorgever, want verder dan wat Cody en Bjarne ons vertellen gaat onze kennis even niet. Tja, we blijven maar gewoon eerlijk met je eh!

De lijn die ze in deze aflevering willen gaan skiën is die van The Patriarch en blijkbaar is deze lijn er eentje waar je toch soms wel een extra hand en voet nodig hebt om boven te komen. Daarom heeft Cody Townsend de hulp ingeroepen van twee ski mountaineers die zich al een tijdje bij de top van de wereld hebben gevoegd. We hebben het dan over Hilaree Nelson en Jim Morrison en beide gaan Cody en Bjarne dus helpen om boven te komen.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride