Video's - 12 januari 2023   15:09 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #39 – What the F#$* is an Uber Tour?

Door:

The Fifty is op pad voor een speciale lijn, want van de lijn “What the F#$* is an Uber Tour” hadden wij ook nog nooit gehoord. Hoog tijd om te gluren dus!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Er is echt veel content wat de laatste tijd te maken heeft met The Fifty, dus ga er maar even vanuit dat dat er nog allemaal aan zit te komen. Dus als je denkt “mamma mia wat veel Cody Townsend en The Fifty op m’n beeldscherm” dan hebben we je bij deze alvast gewaarschuwd.

Dan snel door met deze aflevering, die toch wel speciaal is. Er zijn namelijk maar weinig dingen die Cody Townsend niet weet van het boek wat hij probeert eigen te maken door ze allemaal te skiën. Maar deze lijn? Die is er in ieder geval eentje van.

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het waarschijnlijk is dat Cody toch niet alles weet van z’n boek “The Fifty Classic Descents of North America”, maar dit is in ieder geval één van de eerste en weinige keren dat we ‘m zo horen praten. Sterker nog: dat er zoveel tijd aan besteed wordt in de video! Het is wel allemaal nodig trouwens, want na weken van tijd spenderen om te weten te komen hoe de lijn er nou eigenlijk echt uitziet komen ze tot de conclusie dat het ‘wellicht deze wel eens zou kunnen zijn’.

Mmm. Toch best wel spannend als je het ons vraagt. Dan heb je dalijk alle 50 lijnen gereden en ben je de eerste ter wereld. Champagne, confetti, wereld pers, nog meer confetti en champagne, de hele flikkerseboel erbij… Blijkt dat de ‘Uber Tour’ op een andere kant of compleet andere berg blijkt te liggen.

Dan ben je zuur hoor.

Maar goed, problemen voor later zullen we maar zeggen. Dit keer wordt het duo van The Fifty vergezeld door Greg Hill en FWT-deelneemster Emma Patterson!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's