Video's - 25 augustus 2016   15:43 The Fourth Phase: Officiele GoPro 4K Trailer is weer awesome

Door:

Heb je een bakje klaargezet voor al je kwijl? Mooi! Je gaat het haast niet geloven maar alle beelden van deze nieuwe trailer van The Fourth Phase zijn geschoten op GoPro camera’s. Yep, zo’n camera in handen van de échte pro’s zorgt voor hele vette beelden! 

Ze weten daar bij Red Bull wel hoe je iemand warm moet maken, holy shit! De trailertrein is volle bak onderweg maar tot dusver is The Fourth Phase van Travis Rice de absolute koning. En dat terwijl de film nog uit moet komen! We zaten al te watertanden door de teaser én de officiele trailer die kort geleden uitgekomen is maar vandaag gooien ze nog meer olie op het vuur.

Jawel, de samenwerking tussen GoPro en Red Bull begint z’n vruchten af te werpen! De crew van Travis Rice is twee jaar lang uitgerust met een shitload aan GoPro camera’s en ze hebben alles in 4K af weten te leggen. Zelfs die epische omgevingsshots die eruit zien alsof ze duizenden euro’s hebben gekost zijn gefilmd met GoPro’s en dan hebben we het nog niet eens over de serieus zieke lijnen die ze nemen alsof het niks is. Want wees eerlijk, Travis Rice is knettergek en de POV beelden zijn het ultieme bewijs.

Je GoPro filmpjes die je geschoten hebt tijdens je weekje wintersporten in Oostenrijk kunnen in ieder geval weer van het internet af, want hier ga je natuurlijk nooit aan tippen. Om het echte eindresultaat van al dit werk te kunnen zien moeten we nog even wachten, The Fourth Phase komt namelijk op 3 oktober 2016 officieel uit. De film is overigens nu al te pre-orderen via deze link zodat je ‘m direct op de releasedag kan kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's