Freestyle. Video's - 1 april 2022   21:16 The Nines 2022 showt z’n unieke setup en hij is werkelijk waar bizar leip

Door:

Nee, nee, nee. Het is geen 1 april grap. We zweren het op eh, tja, eh… Geen idee eigenlijk.

Want laten we elkaar geen mietje noemen. Alles wat we nu gaan zeggen, daarvan weet jij niet of wij er iets speciaals mee hebben of dat we… eh, het bijvoorbeeld zouden gebruiken om iemand te overtuigen dat het écht geen 1 april grap is.

Dusja, wat doe je dan? Janken toch?

Juist. Maar dat was niet het plan. Het plan was om jou ervan te overtuigen dat The Nines een nieuwe setup heeft voor de 2022 editie en dat hij moeilijk lekker is.

Om naar te kijken. Want er heeft natuurlijk nog niemand een meter geskied daar in Crans Montana. Dat moet allemaal nog gaan gebeuren en wel tussen 4 en 9 april. Waarbij 9 april de boel open is voor publiek. Nu kwam er uit de comments op internet de vraag “oh, open voor publiek, dus wij mogen ook proberen?” maar dat bleek niet het geval te zijn.

HOE BIZAR.

EN DE ZELFINGENOMENHEID VAN THE NINES.

HOE DURVEN ZE.

POTVERDORIE.

Ja. Dat van hierboven zeiden we inderdaad met een ferme lik sarcasme eroverheen. Want hoe ontiegelijk dom ben je wat gaat er in je om als je denkt dat ze je wel even laten doodgooien je gang laten gaan op een uniek gebouwd park speciaal voor enkel de beste van de wereld?

Naja, we zullen wel in een andere wereld leven. Feit blijft dat de course dus ready to roll is en de beelden zijn niet mals. Bekijk ‘m hieronder en je zult alvast beginnen met je vingers af te likken aangezien er genoeg actie aan zit te komen voor de komende week!

Foto: een still uit de video van The Nines dus fotocredit naar hen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle