Freestyle. Video's - 19 april 2022   12:05 The Nines neemt je nog één keer mee langs alle hoogtepunten van de 2022 editie in brute aftermovie

Door:

Heb je nog geen seconde van The Nines 2022 in Crans Montana gezien én wil je even up to date raken én het moet binnen een kwartiertje? Dat is mogelijk want The Nines heeft een volledige recap online geflikkerd. Dus ook inclusief die world firsts.

De week van progressie in Crans Montana is namelijk voorbij en dus meteen ook een mooie manier om nog even een keertje terug te blikken op die intense week. Hoogtepunten natuurlijk genoeg om te laten zien, maar waarom kozen ze voor deze setup, hoe lastig is het nou eigenlijk echt om die trechter achtige tornado te nemen en… Tja, nog zoveel vragen die we wilden gaan stellen maar die laten we even achterwege.

Wat we wilden zeggen is dat er ook nog gedacht is aan de mensen die de tricks leip vinden, maar ook even wat meer erover willen weten. Iets meer hoor, niet veel. Daarna is het snel tijd om te laten zien dat er een aantal ‘never been done’ tricks worden gedaan en om het allemaal af te maken… Worden alle ‘ooh dat kan ik ook’ feelings nog even snel terug het hok ingeschopt door de crash reel.

Dusja, uiteindelijk ga je gewoon van start tot eind nog even een keertje mee op het avontuur wat The Nines 2022 in Crans Montana heet en je bent er iets meer dan tien minuten aan kwijt. Want The Nines wilde de hele week die vol zat met videocontent afsluiten met een bang. En dat is gelukt wat ons betreft.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle