Video's - 20 december 2019   19:45 The North Face signeert Freeride World Tour kampioene Arianna Tricomi

Door:

De Italiaanse freeride skister Arianna Tricomi zien we dus komend seizoen in de Freeride World Tour met The North Face kleding naar beneden komen!

In 2015 was ze de winnares van de Freeride World Qualifier, waarna ze in 2016 mocht op komen draven bij de Freeride World Tour. Dat heeft de wereld geweten, want ze eindigde hier meteen als derde in het algemeen klassement. Een eendagsvlieg in de Freeride World Tour is Tricomi nooit geweest, want ook in 2017 stond ze op het podium met een bronzen medaille. Vanaf daar was ze het blijkbaar zat om derde te worden en werd er in 2018 de overwinning mee naar huis genomen. En dan is er altijd nog het afgelopen seizoen, waar ze ook als winnares uit de bus kwam.

Arianna Tricomi is er dus eentje waar we meer dan hoge verwachtingen van hebben voor de Freeride World Tour 2020 en nu met deze nieuwe samenwerking met The North Face zullen alle ogen op haar gericht zijn. The North Face was overigens meer dan happy met het signeren van de kampioene. “We zijn echt enorm trots op het feit dat Arianna Tricomi nu bij het The North Face Athlete Team hoort”, valt te lezen onder de video. “De super gepassioneerde Italiaanse charger, die in haar jeugd veelal op pad was met haar World Cup race moeder, heeft een attitude die haar heeft geholpen bij het verdedigen van haar Freeride World Tour titel. Met de bergen in haar bloed en een derde titel in zicht zijn we enthousiast wat Ari gaat presteren!”

Mooie teksten dus van The North Face en om het allemaal nog even kracht bij te zetten is er een welkomstvideo gemaakt. Arianna Tricomi was uiteraard ook blij met deze samenwerking, maar meer dan dat stond er niet op social media.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's