Video's - 25 mei 2018   13:21 The Old Man Amsterdam dropt recap edit van Slopestyle Masters in SnowPlanet

Door:

Om je alvast op te warmen voor morgen hebben we wat vers beeldmateriaal van een vorige stop uit The Masters reeks voor je klaar staan. De ski- en snowboardreeks dendert namelijk richting het einde van het seizoen en de prijzen zijn morgen in hoeveelheid XXL aanwezig, dus lang verhaal kort: klikken, kijken, extra zin krijgen in morgen en langskomen om prijzen in de wacht te slepen!

Ja, dat is best wel een kort maar krachtig verhaal, maar hij klopt wel. We zeggen ook ‘extra zin krijgen’ want we kunnen het ons niet voorstellen dat je geen zin hebt om morgen langs te komen en prijzen te winnen. Sterker nog, wie er geen zin heeft om uit z’n bed te komen en naar SnowWorld af te reizen om geld te verdienen die… Eh…

…We weten even niet hoe we met zoiemand om moeten gaan. Maar goed, dat zijn dingen voor morgen, want pas dan wordt het prijzengeld van 750 euro verdeeld over de winnaars. Nu gaan we hieronder nog even terug naar SnowPlanet in Spaarnwoude waar The Masters ook was neergestreken. The Old Man Amsterdam was erbij en heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beelden te schieten van de wedstrijd en er waren genoeg acties die het vastleggen waard waren. Dat is dan ook gebeurd, waardoor je dus eigenlijk heel snel hieronder op play moet klikken.

En daarmee gokken we er nu op dat je dit niet meer leest, of juist pas leest als je de edit hebt gezien. Oh, je bent er nog steeds? Ook goed, dan gaan we nog even gezellig door! We hoeven je overigens toch niet meer te vertellen dat we de wedstrijdrecap voor je klaar hebben staan achter deze blauwe tekst, right? Mooi, want die teksten kennen we ondertussen nou wel, maar bewegende beelden? Die zijn nieuw! Daarom zijn we maar wat blij dat The Old Man Amsterdam met deze edit op de proppen is gekomen, dus check ‘m! Overigens is de finale wedstrijd van The Masters voor iedereen toegankelijk, dus voel je niet bezwaard om je in te schrijven en je snowboard of ski’s richting SnowWorld Zoetermeer mee te nemen! Inschrijven kan je hierrrr. Ben jij er bij?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's