Video's - 2 oktober 2017   11:04 The WKNDRS knallen door het park van Perisher in nieuwe edit

Door:

Yeaah! The WKNDRS zijn er weer en uiteraard gaat dit gepaard met verse beelden. Dit keer is Perisher, Australië de locatie en tegelijkertijd is de crew ook weer een hele fijne te noemen wat het allemaal nog mooier maakt dan dat het al is!

Het is altijd mooi wanneer de zon volle bak staat te shinen, want dat betekent dat je én mooie beelden kan schieten én dat iedereen veelal wel goed gehumeurd is. Maar, dat betekent ook meteen dat de sneeuw aardig zacht kan worden… En laat dat nou net het geval zijn in Perisher wanneer The WKNDRS aan het filmen zijn geslagen.

Niet dat het erg uitmaakt voor ze, want ze vinden altijd wel een weg om er wat moois van te maken en dat komt mede door de crew. Wat betreft de atleten zit het namelijk altijd wel goed bij The WKNDRS, aangezien ze standaard een crew bij elkaar kunnen trommelen waardoor we al op papier naar de edit uitkijken. En ook deze keer hebben we niets te klagen, want Craig McMorris, Ulrik Badertscher, Sebbe De Buck, Zak Hale, Iikka Backstrom, Mark McMorris, Anna Gasser en Kevin Griffin staan hieronder op je te wachten.

Dusja, dat is inderdaad best wel lekker. Best wel heel erg lekker zullen we maar zeggen. Bekijk daarom snel de beelden die ze hebben geschoten in Perisher! Wil je trouwens hierna meer zien van The WKNDRS? Oh, stomme vraag, natuurlijk wil je meer zien van The WKNDRS want ze knallen als beesten door het park en de edits die ze eruit gooien zijn mede daardoor heerlijk om naar te kijken. Dus, klik even heel snel op deze blauwe tekst, maar wel nadat je hieronder de beelden hebt bekeken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's