Video's - 28 januari 2017   8:11 The WKNDRS laten niets heel van Laax in verse edit

Door:

“The WKNDRS? Wut, missen we niet iets in die naam? Zoiets als eh, geen idee, klinkers ofzoiets?” Nou, eh, nee. Dit is de naam van een groep die je nu waarschijnlijk nog niet echt kent, maar wanneer je de atleten die er bij horen voorbij ziet komen denk je ‘Aaaah!’ terwijl er een lampje boven je hoofd gaat branden. No bullshit. Het enige wat we er nu over zeggen is dat je het écht ff moet bekijken want de crew is madness!

Niet zo gek natuurlijk, wanneer je weet dat Shredbots hier achter zit, maar dat wist je nog niet toen je doorklikte. Toen vroeg je je af wat ons nou weer mankeerde met die vage naam, maar dat is nu voorbij. Dus bij deze weet je meteen een beetje in welke richting je het moet gaan zoeken wanneer we het over ‘de crew’ hebben en waarschijnlijk is het nu ook niet zo heel erg vreemd meer dat we zeggen dat die samenstelling madness is.

Want eh… Ze zeggen wel dat ze THE WKNDRS heten omdat ze alleen in het weekend snowboarden, maar ondertussen staan de Canadezen Darcy Sharpe, Tyler Nicholson en Mikey Ciccarelli wel gewoon op je te wachten wanneer je hieronder op play klikt. Dit alles gebeurt rondom Laax Open en echt…

…Het is gewoon genieten wat ze op ons beeldscherm hebben getoverd! Daar komt nog eens bij dat ze ook secondes hebben ingeruimd voor Max Eberhardt, Mark Mcmorris, Derek Livingston, Hailey Langland en Anna Gasser waardoor we echt volle bak hopen dat er zo spoedig mogelijk nieuw beeldmateriaal online komt. Want van deze beelden die ze in Laax tijdens Laax Open hebben geschoten zijn we erg enthousiast! Dus, wat doe je hier nog? Gewoon heel snel even klikken en gewoon heel snel even op groot scherm zetten deze video!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's