Freeride. Video's - 8 februari 2021   12:06 The Yeti Natural Selection Tour dropt vette highlights edit van eerste dag

Door:

Morgen gaat de tweede dag van The Yeti Natural Selection Tour van start en dus is het de hoogste tijd om eens terug te blikken op de eerste dag in Jackson Hole!

Yes, je leest het goed. Zojuist is er groen licht gegeven voor de tweede dag van de Yeti Natural Selection Tour in Jackson Hole! Dat is fijn nieuws, want we zaten er toch wel ongeduldig op te wachten. We waren al bijna bang dat het een tweede Freeride World Tour zou gaan worden. Gelukkig is dat niet het geval want na een viertal dagen van uitstel is het morgen tijd!

Tijd om de eerste winnaars van de Yeti Natural Selection Tour te kronen. Zoals je wellicht hebt meegekregen, als je het niet hebt gezien natuurlijk anders heb je het sowieso gemerkt, wordt alles in knock-out format afgewerkt. Dat is weer even een verse manier van werken want daarmee houd je de spanning er gelukkig ook lekker in.

Morgen gaan in ieder geval deze heren en dames het tegen elkaar opnemen:

– Austen Sweetin vs. Blake Paul
– Ben Ferguson vs. Sage Kotsenburg
– Mark McMorris vs. Travis Rice
– Pat Moore vs. Mikkel Bang
– Hana Beaman vs. Zoi Sadowski-Synnott
– Elena Hight vs. Marion Haerty

We weten in ieder geval wie er klaar voor zitten en dat zijn wij. Kijk je mee? Laat het ons zien via Instagram door ons te taggen in je story @snowchampsnl dan kunnen we gezellig samen kijken! Morgen einde middag, we zullen de stream voor je klaar zetten. Tot die tijd genieten we nog even van de eerste dag van The Yeti Natural Selection Tour in Jackson Hole!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride