Video's - 5 december 2017   19:30 This Is Home van Faction vanaf nu GRATIS en VOLLEDIG te bekijken

Door:

Hij is vers van de pers en zonder twijfel de moeite waard om even aan te slingeren. Faction Skis heeft namelijk z’n teamfilm het wereld wijde web opgegooid en dus mag iedereen er naar kijken. Even een dikke tip van onze kant: maak maar even drie kwartier tijd vrij en klik snel door want hij is erg lekker!

“Yes, we mogen weer!” klonk het door de keet toen we erachter kwamen dat Faction Skis z’n nieuwste teamfilm online had gezet. Er naar uitkijken deden we zonder twijfel en dan te bedenken dat we ‘m al een aantal keer hebben gezien. We mochten ‘m namelijk al eens bekijken tijdens de premiere bij MK Skiservice in Bilthoven en daarna kozen we ervoor om This Is Home bij het Freeride Film Festival nog eens mee te pakken en nu? Nu hebben we ‘m alweer aangezet!

Of we niets beters te doen hebben? Jawel, maar we wilden graag Candide Thovex voorbij zien knallen, net zoals we Johnny Collinson z’n thuisfront nog eens extra goed wilden aanschouwen wanneer hij er met een aantal teamleden doorheen jaagt. Maar ook Antti Ollila z’n Finland mag niet vergeten worden uiteraard!

Zoals je merkt, en waarschijnlijk al wel weet door alle teasers, trailers en segmenten, gaat het alle kanten op en dat is precies de veelzijdigheid die Faction wilt laten zien. Ze hebben het zonder twijfel in huis, waardoor de film erg lekker om naar te kijken is. Overigens werd de quote: “Hey, die ski’s heb ik ook”, hier iets te vaak richting de televisie gestuurd, aangezien we de film keken met iemand die op Faction Skis staat, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Deze film wil je gewoon zien, hoevaak die tekst ook ondertussen gezegd wordt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's