Video's - 21 december 2019   10:21 Thorgren, Porteous, Tjäder & Wallisch maken Mammoth onveilig in brute GoPro edit

Door:

Het viertal kreeg stuk voor stuk een GoPro MAX in hun handen gedrukt met de tekst “doe je ding” en daar is deze edit uit komen rollen. Lang verhaal kort: De park edit van GoPro is erg lekker!

Altijd fijn wanneer GoPro met beelden het internet opkomt en deze parkedit maakt dat nog maar eens volle bak waar. En tja… Dat komt natuurlijk omdat ze een viertal aan jongens hebben opgetrommeld die het spelletje met de GoPro wel begrijpen. Daarnaast hebben ze de creatieve rail koning Jesper Tjäder in Mammoth Mountain z’n ski’s onder laten binden waardoor je eigenlijk al van tevoren weet dat het goede beelden oplevert.

Jesper Tjäder heeft namelijk in z’n laatste project genaamd ‘Unrailistic 2‘ laten zien dat niets ‘m te moeilijk is en ook al zagen we in de ‘Unrailistic 2: Behind The Scenes‘ dat het soms ook gewoon niet lukte… Dan heeft hij nog het doorzettingsvermogen van een paard in zich.

Okay, genoeg over Tjäder, want er waren nog drie anderen atleten die eveneens door Mammoth Mountain waren gebanjerd en dit waren dus Sven Thorgren, Nico Porteous en de Amerikaan Tom Wallisch die eveneens genoeg zin hadden om er iets moois van te maken. Dat is, als je het ons vraagt, meer dan gelukt want de park edit van GoPro zit weer bomvol heerlijke shots.

En dan is het ook nog eens zo in elkaar gedraaid dat je ‘m gewoon even moet zien. Al met al is GoPro de laatste tijd wel erg lekker bezig met het dumpen van video’s. Want waar ze de vorige keer nog met een video op de proppen kwamen waarin British Columbia aangedaan werd, daar is het nu dus het park van Mammoth Mountain die eraan mag geloven. Genoeg geouwehoerd, tijd voor beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's