Video's - 25 februari 2019   17:34 Tim Durtschi doet ‘top to bottom’ run in Jackson Hole

Door:

Tim Durtschi heeft de ski’s onder gebonden en is van boven naar beneden gekomen in Jackson Hole, check snel de beelden!

We moeten wel meteen even duidelijk met je zijn, want deze top to bottom run is een beetje anders. En niet bepaald in de categorie waar we ‘m normaal gesproken zouden terug vinden.

Begrijp ons niet verkeerd, top to bottom runs zijn echt iets waar je ons wakker voor kunt maken, maar deze… Ja, hij is zoals gezegd een beetje anders. “Hoezo? Gaat hij omhoog lopen in plaats van naar beneden skiën?” nee, zo moet je het niet zien, maar wanneer je tegen ons zegt dat er een top to bottom run online is gekomen dan verwachten we een eh… Top to bottom run.

Dat klinkt nu logisch en je verwacht dus ook dat je ‘m gaat zien, maar dat is onderstaande video dus niet. Een top to bottom run is één shot, van boven naar beneden, zonder haperingen of vanuit andere hoeken gefilmd. En dit? Dit is dat niet.

Nu is het niet meteen zo dat je ‘m niet moet gaan bekijken of dat de beelden van hieronder het niet waard zijn, integendeel. Tim Durtschi is namelijk nog steeds een enorme baas die z’n ski’s zeker goed weet te gebruiken, maar het is gewoon niet de top to bottom run die we hadden verwacht.

En stiekem hadden gehoopt, want zo is het dan ook wel weer. Als we zoiets lezen gaan we er even goed voor zitten en dan blijkt het zoiets te zijn. Jammer. Nee, maar laten we niet al te veel zeuren en zeiken en gewoon lekker kijken. Dat is wat Tim Durtschi waarschijnlijk ook gewild had!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's