Video's - 3 juli 2017   16:33 Tim Humphreys laat nog één keer zijn heerlijke 2016/2017 seizoen zien

Door:

“Huh, maarre… Tim Humphreys heeft toch al zijn seizoensedit online gezet? Dat was een tijdje geleden, toen je niet eens z’n naam goed kon schrijven!” Eh, ja, dat klopt helemaal en wij waren stiekem ook wel een beetje verbaasd dat we nog meer beelden van ‘m online zagen komen. Maar goed, hetzelfde seizoen maar andere shots én ze zijn alsnog fijn om naar te kijken? Tja, die showen we maar al te graag!

We denken niet dat dit in eerste instantie de bedoeling is geweest van Tim Humphreys, maar uiteindelijk interesseert het ons zoiets ook bar weinig. De beelden zijn nice en zeker wanneer je in je achterhoofd houdt dat dit dus in eerste instantie ook nog eens gewoon aan de kant is geschoven voor z’n échte seizoensedit. Dat is toch eigenlijk bizar?

Ja, dat is best wel bijzonder te noemen. Ook al bedachten we ons meteen wel dat wanneer een Mark McMorris of Gus Kenworthy z’n leftovers online zet dat we dan ook alsnog fan zijn. Tja, zo is het dan ook wel weer. Maar goed, Tim Humphreys heeft het in dit geval gewoon even uitgeprobeerd en ook al gaat er wel eens wat fout, de b-sides vermaakt ons goed!

Tim moet het overigens stiekem wel weten, want je weet dat je een lekker seizoen hebt gedraaid wanneer je zelfs met je ‘leftovers’ een fijne edit in elkaar kunt draaien van een aantal minuten. Dat is bij Tim Humphreys ook het geval en dus mag je je na de klik op gaan maken voor wederom een lekkere seizoensedit!

Nu is het niet echt de vraag welke van de twee edits je het leukste vindt, maar we begrijpen dat je die eerste ook nog wel zou willen zien. Daarom even hierrrrr klikken voor de edit. Hoeveel verschil vind jij tussen deze twee zitten?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's