Video's - 21 mei 2015   10:42 Tim Humphreys leeft zich uit tijdens GoPro Athlete Camp in Laax

Door:

En dat is nummero vier! De beelden uit Laax, Zwitserland blijven maar komen en tot op heden reageren wij er nog steeds op alsof het de eerste edit is die we vanuit het GoPro Athlete Camp te zien krijgen. Dat is niet erg vreemd want de beelden zijn nou eenmaal gewoon heerlijk om naar te kijken! Dit keer is het Tim Humphreys die alles uit de kast heeft gehaald en we verklappen alvast dat hij bij is gestaan door een aantal professionele filmers van GoPro zelf!

Elke keer wanneer er een edit uit Laax komt in combinatie met het GoPro Athlete Camp verwachten we ‘m eigenlijk niet en toch blijven we telkens hopen dat de stroom van gave beelden steeds maar blijft komen. Het klinkt vast een beetje vaag, maar zo is het nou eenmaal. Dat Athlete Camp heeft namelijk niet alleen de atleten goed gedaan, ook ons doen ze er een enorm plezier mee!

Want zo hebben we allereerst de beelden van Bobby Brown mogen aanschouwen, maar ook Jesper Tjäder liet zich niet al te lang daarna zien met epische beelden uit het prachtige Zwitserland. De nieuwste en tot op heden laatste in de rij was Tom Wallisch, ook al was zijn edit zeker niet de minste! En nu is het dus aan Tim Humphreys en z’n snowboard om de harten van de wintersporter te stelen met zijn nieuwste beeldmateriaal.

Hier wordt hij bijgestaan door bijvoorbeeld Halldor Helgason die ook aanwezig was, maar ook de welbekende skiër die nu voor GoPro werkt genaamd Abe Kislevitz is van de partij! Abe staat bekend om zijn epische kunsten die hij met de action camera kan, dus dat moest zeker weten goed komen. Ook al moeten we er wel bij zeggen dat de kans bestaat dat Abe alleen maar heeft gefilmd en niet heeft geëdit, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Check ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's