Video's - 5 januari 2019   15:49 Tom Wallisch & Khai Krepela nemen badass route naar school

Door:

Op deze manier hoor je waarschijnlijk niemand meer klagen over het naar school gaan!

Nu moet ondergetekende meteen even bekennen dat hij altijd met plezier naar school is gegaan en ook al kwam dat niet omdat de lessen zo interessant waren. Nee, daar was tenminste nog iets te beleven. In plaats van dat saaie dorp waar het weer groot nieuws was dat de melkboer weer eens geregeld had.

Saai was dus zeker een understatement. Maar goed, we laten de privé aangelegenheden even achterwege en kunnen het ons dus ook best indenken dat je niet al teveel zin had om naar de schoolbanken te gaan. Dit omdat je bed te lekker lag, de lessen niet interessant genoeg waren of een mix van dit alles. Welke het ook is geweest, Tom Wallisch en Khai Krepela hebben een manier gevonden waardoor je op heerlijke wijze richting school kan afreizen.

Helaas voor ons lui uit de BeNeLux gaat deze vlieger enkel eens in de zoveel jaar op omdat er dan pas genoeg sneeuw ligt. En blijft liggen. Dus ergens is dit onderstaande avontuur toekomstmuziek voor ons!

Ja weten wij veel, we proberen er ook maar een positieve draai aan te geven. Want stiekem weten we ook wel dat we dit nooit meer kunnen doen. En nee, dat komt dan niet omdat we niet meer naar school hoeven. Gelukkig hebben Tom Wallisch en Khai Krepela alsnog de trip naar school ingezet en onderweg komen ze genoeg tegen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's