Video's - 13 november 2017   9:13 Tom Wallisch ramt met Abe Kislevitz door het park in 240 FPS

Door:

Wanneer je Tom Wallisch samen met Abe Kislevitz in één zin noemt dan weet je één ding zeker en dat is dat er heerlijke beelden op je staan te wachten. Dat is ook dit keer niet gelogen en dus geven we je de tip van de dag en die luidt: klikken en kijken!

Wanneer je nu denkt en wellicht hardop zegt “Ja, maar, eh… Ey, deed hij dat niet al eens een keer met Abe Kislevitz?” ben je grandioos op de hoogte en geven we je daar dan ook kudo’s voor, ook al is het dit keer meer dan dat. Je krijgt dus soms wel een bekend shot voor je kiezen, maar ook erg vaak niet. Aan de andere kant zijn beelden van Tom Wallisch in 240 FPS altijd wel prima om op je scherm getoverd te krijgen. Toch?

Kijk, het is natuurlijk niet zijn nieuwe urban edit die hij samen met The North Face in elkaar heeft gedraaid, maar zulk soort edits zijn ook gewoon lastig te evenaren. Hoe ze dat in elkaar hebben weten te zetten… Het is echt te grandioos!

Al is dat weer iets om na dit avontuur van hieronder te bekijken he, want je wilt niet hebben dat je wegklikt en Abe Kislevitz in z’n kouwe shirt laat staan. Denken we. Niet dat we het zeker weten, maar we zouden het ergens ook wel jammer voor Abe vinden. Staat hij daar een beetje in de kou te wachten totdat jij op play klikt, terwijl je nooit meer terugkomt! Nee, dat kan niet. Daarom eerst hieronder op play klikken en dan door!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's