Video's - 13 augustus 2015   9:57 Tom Wallisch zet epische teaser van Good Company #2 online

Door:

Hoppatee, de trailertrein wordt langer en langer en deze keer mogen we Good Company Two verwelkomen die gezellig meecrost! Deel één hebben we eerder dit jaar al mogen bekijken en nu vond de crew het wel al weer tijd voor de tweede korte film. De beelden zijn in ieder geval erg fijn, bekijk ze dus snel!

Zoals we al zeiden zitten we nu in de periode dat er aardig wat teasers en trailers online gezet worden en dat vinden we to-taal niet erg. Via die manier hebben we tenminste nog een beetje de mogelijkheid om weg te dromen bij alle winterse activiteiten die we nu moeten missen! Gelukkig was daar nog Teton Gravity Research die opeens met de nieuwste beelden van Paradise Waits voorbij kwam zetten, maar ook van de bizarre klimfilm MERU kregen we een aardige dosis sneeuw, kou en nog meer sneeuw voorgeschoteld.

En nu is het dus Tom Wallisch die met zijn Good Company weer het internet op komt rennen door een tweede deel te maken. Degene die Good Company One al eens hebben gezien weten waar we het nu over gaan hebben, maar je moet je niet inbeelden dat je dalijk naar dik een uur aan beeldmateriaal kan gaan kijken. Good Company draait namelijk op een compleet ander concept en dat is dat ze meerdere korte films releasen in plaats van een aantal jaar doen over één film.

Nu heeft alles zo z’n charme en zijn we zeker fan van het naar een film toeleven, maar we moeten ook zeggen dat we deze manier van werken die Tom Wallisch en z’n Good Company hanteren wel leuk en fris vinden. Hoe dan ook, de teaser van Good Company Two staat hieronder te wachten om afgespeeld te worden! De film moet op 1 september uit komen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's