Video's - 11 februari 2018   9:11 Trailer van Mark McMorris’ meeslepende docu ‘Unbroken’ nu te bekijken

Door:

Mark McMorris staat op het moment van spreken in Zuid-Korea om zich daar voor te bereiden op de wedstrijden die komen gaan, maar we weten allemaal dat het een tijd geleden nog allemaal onzeker was of hij een harde crash wel zou overleven. Deze bijzondere weg is blijkbaar helemaal vastgelegd en komt binnenkort uit in een docu die dik drie kwartier duurt. Unbroken moet ‘ie gaan heten en na de klik staat de trailer al voor je klaar!

Eigenlijk heb je altijd wel goud in handen wanneer je de Canadese snowboarder Mark McMorris voor de camera zet. Desnoods laat je ‘m gewoon drie uur draaien en dan nog kan je er iets van maken wat iedereen op aarde zou willen zien. Maar goed, uiteindelijk heeft Mark McMorris toch wel echt een verhaal waar je kaak van naar de grond gaat, want verschillende blessures hebben ‘m namelijk aardig uitgedaagd om weer helemaal de oude te worden. En we zijn ergens blij dat een goede vriend van Mark McMorris ‘m overal bij heeft gefilmd!

Dat betekent namelijk ook dat we eens meer informatie krijgen met betrekking tot het gruwelijke ongeluk wat Mark McMorris net na het competitie seizoen heeft opgelopen. Toen ging hij namelijk in Whistler de ongerepte poedersneeuw opzoeken, waar het echt grandioos mis ging voor de snowboarder. Terwijl hij lag te vechten voor z’n leven probeerden zijn broer Craig McMorris, Torstein Horgmo en nog wat vrienden er alles aan te doen om ‘m te helpen.

Meer informatie over dat ongeluk hier, waar je dalijk dus bewegend beeld van gaat terugzien. Net zoals interviews met familie, vrienden en snowboard legende Jake Burton. Dit is UNBROKEN: The Snowboard Life of Mark McMorris.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's