Video's - 5 juni 2017   17:23 Travis Rice doet heerlijke runs in Canada voor nieuwe film

Door:

Oehlala, het is weer tijd om volle bak te gaan genieten en dit alles gaan we samen doen met Travis Rice! De beste man was in British Columbia en uiteraard heeft hij daar zijn snowboard de sporen gegeven, maar we gaan nog even verder. Het is namelijk heerlijk POV beeldmateriaal wat hij op internet heeft gezet én dit alles is dus voor een nieuwe film waar hij aan werkt!

Goed, eigenlijk heeft GoPro het hele zaakje richting YouTube en dergelijke gestuurd, maar je snapt het principe. Er zitten ook aankomend seizoen nieuwe film’s en webseries aan te komen en bij deze mogen we dus ook een vinkje plaatsen achter de naam Travis Rice!

Hij gaat namelijk op z’n snowboard van het witte doek afspatten en man man man, wat hebben we hieronder ook weer zitten genieten van Travis Rice zeg. De film gaat, naar verluid, Depth Perception heten en dit alles wordt gefixt door Quiksilver en CMH Heli waardoor je er donder op kunt zeggen dat er dalijk heel wat actie op je staat te wachten.

Ook al houden we nog even een slag om de arm of dit uit zijn eigen koker komt of dat hij alleen voorbij komt jagen. Plus, we moeten eerst nog wachten tot het moment dat de warme, lange dagen voorbij zijn en de winter weer beetje bij beetje z’n hoofd om de hoek laat zien. Dat wachten gaat een heel zware opgave worden, ook al worden we toch al wel een beetje zoet gehouden met deze shots van Travis Rice in British Columbia.

Dit alles deed hij in combinatie met de GoPro Karma Grip en nu zijn we erg benieuwd naar jullie reactie. Want is dit een verbetering voor het shot, of mis je hierdoor juist alle actie die er eigenlijk bij hoort, of is het een mix van beide? We horen graag je reactie via Facebook of hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's