Video's - 5 februari 2019   7:59 Travis Rice praat je bij over z’n winnende run tijdens Freeride World Tour 2019 Hakuba

Door:

En dan hebben we het niet over één minuut, maar wel over zes volle minuten waarin Travis Rice je meeneemt in z’n Freeride World Tour run!

Je weet wel, degene waardoor hij de eerste stop van de Freeride World Tour wist te winnen? “Ooh, die leipe!” ja die inderdaad. En om je een extra kijkje in het hoofd van Travis Rice te geven heeft de organisatie ‘m nu voor een scherm gezet. Om ‘m z’n run te laten analyseren.

Het is een makkelijk concept, maar oh zo interessant. Want hoe keek hij tegen de wedstrijd aan, hoe ziet z’n proces er van te voren uit? Waarom kiest hij ergens voor tijdens z’n run, of waarom laat hij iets links liggen terwijl dat er eigenlijk heel interessant uitziet om te hitten? Normaal gesproken zouden we het niet weten én nooit te weten komen, maar dat is dus nu niet het geval. Verder komt ook Head Judge Lolo Besse aan het woord, wat de video nog meer reden geeft om naar te kijken.

Hallelujah internet zullen we maar zeggen en dan te bedenken dat dit pas de eerste stop van het seizoen is en dat er dus nog wel een aantal wedstrijden zijn waar ze dit kunnen gaan doen. Nu hopen dat ze dit ook daadwerkelijk gaan doen! Van ons mogen er namelijk wel meer van dit soort video’s online gaan komen want we gaan ze stuk voor stuk bekijken. Om ze daarna nog eens te bekijken. Om ze… Anyway, you’ll get the point, maar je kunt je dus op gaan maken voor een analytisch verhaal én tegelijkertijd kan je leren van de master himself. Want face it, dat is hij gewoon.

De volgende stop, die van Kicking Horse in Canada, is overigens bevestigd voor later vandaag om 16.45 uur! Kijk jij mee? We fixen de livestream voor je!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's