Video's - 7 januari 2017   8:26 Van deze fijne, zomerse edit van Mees van Lierop word je weer warm!

Door:

Het is de afgelopen dagen niet alleen in de Alpen, maar ook in Nederland ronduit stervenskoud te noemen en deze edit van Mees van Lierop kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. De door onder andere Poederbaas, Protest en HEAD gesponsorde atleet neemt ons namelijk mee terug naar de zomerse dagen in deze gave edit! 

Nee echt zonder grappen en grollen, het is echt écht koud en om maar even in de zomerse feelings te blijven: de mussen vriezen hier aan het dak! Zo koud is het. No Bullshit. Maar even he… Vinden we dit echt erg?

Het is winter, we mogen blij zijn dat het een keer wat kouder is dan de afgelopen drie winters bij elkaar! Nee, klagen doen we dan ook zeker niet. Gewoon extra goed inpakken en naar buiten, genieten van de frisse neus die je eindelijk een keer ook in Nederland kunt halen. Normaal gesproken zijn de winters in Nederland namelijk meer te vergelijken met het begin van de zomer…

Over zomers gesproken trouwens! We hadden eerst al de zomer edit van Elia Mitalas die lekker bezig was in onder andere het zonnige Les Deux Alpes, nu is het Mees van Lierop die ons even terug laat gaan naar de dagen dat alles warmer was. Want dat is het op dit moment niet, maar Mees maakt ons wel warm met deze edit!

Want wat Mees van Lierop toch nog maar eens uit de hoge hoed weet te toveren wanneer hij een rail of een schans tegenkomt is gewoonweg bruut te noemen. Daarom moet je deze edit ook eigenlijk gewoon heel snel even aanzetten en bekijken. Puzzle Media heeft overigens ook erg lekker werk geleverd dus wat dat betreft was het een mooie combinatie!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's