Video's - 15 februari 2020   15:23 Veronica Paulsen landt als eerste vrouw ter wereld een backflip in Corbet’s Couloir

Door:

Het wachten is nog op de echte winnaar van Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020 want die wordt vanavond of morgen bekend gemaakt, maar we hebben de Queen al gevonden hoor: Veronica Paulsen!

Kijk, dat weten we natuurlijk niet zeker want eh… We zitten niet in de jury en we hebben er uiteraard de ballen verstand van. Alhoewel, onze ‘epische content’ radar ging toch wel aardig door het geluid toen Veronica Paulsen d’r ski’s had ondergeklikt en full send is gegaan tijdens Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020 in Jackson Hole Mountain Resort!

Want al backflippend Corbet’s Couloir binnen komen stormen? Dat kunnen niet veel mensen en tot op heden was er nog geen melding geweest van een vrouw die ‘m wist te landen. Of überhaupt heeft geprobeerd.

Dus als jij degene bent die eigenlijk de credit moet krijgen voor ‘eerste vrouw ter wereld die een backflip in Corbet’s Couloir heeft gedaan’ dan mag je mailen naar info@snowchamps.nl. Of je weet ons vast wel via een andere weg te contacten, dan zorgen wij ervoor dat het recht gezet wordt.

Tot die tijd is het dus Veronica Paulsen die er met de world first vandoor gaat. Overigens was dit alles wel te bekijken via een stream en daar schamen we ons eigenlijk wel een beetje voor. Want eerst was er geen stream. Toen was er opeens wel een stream die niet te linken viel en toen was er opeens een stream maar op dat moment waren wij alweer verder gegaan met ons leven.

Het zat dus even niet mee met de stream, waardoor we je hieronder meteen maar even de mogelijkheid willen geven om ‘m helemaal terug te kijken. Wel nadat je Veronica Paulsen aan het werk hebt gezien he!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's