Video's - 29 mei 2017   20:18 Veroniqi Hanssen showt ‘The Foren Project’ #2 & #3: Tahoe

Door:

En bij deze mogen we ons weer op gaan maken voor heel wat vette beelden van The Foren Project! Het project van Veroniqi Hanssen heeft dit keer Tahoe aangedaan en uiteraard is alles met de camera vastgelegd. Dat schreeuwt natuurlijk om beelden en die staan voor je klaar na de klik, zowel de tweede als de derde aflevering!

Wil je nou eerst de allereerste aflevering van ‘The Foren Project’ bekijken voordat je je aan de tweede én derde aflevering waagt? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken!

De Nijmeegse snowboardster is hier de afgelopen winter druk mee bezig geweest en nu mogen we weer twee afleveringen verwelkomen, het avontuur uit Tahoe is namelijk het wereld wijde web op geslingerd! Ook hier is er weer genoeg gebeurd en zoals we al eerder vertelden (hierrr), deed ze dit alles natuurlijk niet helemaal alleen. Samen met verschillende, snowboardende vrouwen is ze op pad geweest om gave beelden te schieten. Maar goed, voordat dat allemaal kon gebeuren moest er ook nog wel een hoop werk verzet worden!

Urban beelden realiseren is namelijk niet zo één, twee, drie gebeurd en dat mag nog maar eens benadrukt worden. De crew heeft er een aardig aantal uren inzitten om alles voor elkaar te krijgen, maar dat resulteerde dan wel weer in de beelden die je hieronder te zien krijgt.

Wanneer je op beide videos klikt (eerst de tweede dan de derde natuurlijk) kan je namelijk een mooie mix terugzien van urban én het park en wat betreft de crew van snowboardende dames die langs komen stunten kan je rekenen op namen als Taylor, Kendel, Riley, Savannah, Jaimee, Naima en uiteraard Veroniqi Hanssen zelf. Dit is de crew voor de tweede aflevering, want Katie, Fay, Nollie, Cassidy & Deanna laten hun gezicht zien in de derde video. Snel dus even kijken en laat ons weten wat je er van vindt in de reacties!

#2: Intro to Tahoe

#3: Was it ever spring in Tahoe?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's